A(utohton-ul), T(rance-ul) și B(reackbet-ul) au extaziat publicul la Open Air Festival

Intensitatea evenimentului muzical de la Arad crește pe zi ce trece. Mii de spectatori s-au îmbarcat în airbus-ul 14-16.08.2018, cu bilet all inclusive (rock, electronic, pop, dance, deep house, trance) spre destinația: Crișaniada in the mix.

Cele mai răsunătoare trupe și cei mai renumiți DJ-ei au depășit regulile proximității, trasând Aradul ca punct comun între Constanța, Timișoara, București, Turcia și Germania

Cu peste 20 de ani de activitate într-ale muzicii rock, constănțenii de la OCS au readus, pentru câteva momente, vara în sufletele privitorilor pentru ca, cei din urmă, să rămână la fel de nostalgici și plini de viață, chiar dacă gradele de afară aminteau de prima jumătate a anotimpului bacovian. Cu ,,Mâinile sus”,  fanii și idolii lor au plecat în ,,Marea căutare” a nostalgiei, unde, niciodată nu poți lăsa în urmă doar ,,2ouă beri goale”.

Din combinația genurilor formației Șuie Paparude (break beat, big beat, electro, rock alternativ, electroclash și dubstep) a ieșit un cocktail exploziv de ,,Scandalos”, feedback-ul mulțimii, în urma melodiilor cu prescripție ,,Pentru inimi”, încălzindu-i ușor, ușor corzile vocale ,,Omului de gheață”.

,,Cu rime fine”, într-un delir amețitor, s-au remarcat, ,,printre bass-i” și cei de la Gojira & Planet H . ,,Băieții de cartier, cu brațu’, capu’ și inima de fier” au fost în asentimentul spectatorilor. Subtilitățile ironice din versurile artiștilor, precum și jocul de lumini ,,în culori de bezea” au creat cadrul perfect de evadare spre un univers magic.

Punctul culminant al serii a fost dat de apariția pe scenă a celor mai renumiți DJ-ei ai momentului. Arădenii s-au lăsat complet asupriți de Imperiul muzical a lui Mahmut Orhan, DJ-ul turc care, în 2017, a fost number one în țara natală. Amprenta originală a artistului asupra celor mai în vogă melodii, precum: Coffee shop, One kiss, Shape of you, No good etc.,  a făcut publicul să explodeze de fericire. În semn de mulțumire pentru cei 13.000 de părtinitori la momentul său, Orhan a defilat pe scena de lângă aeroport înfășurat, aproape complet, de steagul României.

Așteptat cu sufletul la gură, ATB și-a făcut apariția în fața miilor de fani începând cu 01:00 AM,  iar prin melodia, 9 PM, artistul și-a delectat urmăritorii, făcându-i să-nțeleagă că lucrurile chiar se-ntâmplă. Energia pozitivă, show-ul pirotehnic, cu fum, confetti, artificii au făcut publicul să vibreze de bucurie, dansând fără oprire, lucru care a bifat încă o seară a visurilor devenite realitate la Arad.

Nu ratați ultima seară  Open Air Festival! Peste câteva ore, iată cine sunt cei care vă vor delecta simțurile: Trupa Vama, Jonathan Band,  Slash & Dope,  Arias,  Pascal Junior, Goran Bregovic și mulți alții.