Aur’a și-a deschis porțile pentru vizitatori. Minunea izvorâtă din Munții Dognecei nu mai are secrete!

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Zilele Internaționale ale Apelor au fost prilejul perfect pentru ca reprezentanții celei mai prețioase ape din lume să organizeze prima ediție a porților deschise la unitatea de producție și îmbuteliere a apei Aur’a, din Munții Dognecei, județul Caraș-Severin.


Unică în lume pentru proprietățile și efectele uimitoare, apa Aur’a, atât de pură, care izvorăște din Munții Dognecei și este vândută la prețuri de top în cele mai exclusiviste locuri din lume, îmbină armonios cele mai importante simboluri chimice: hidrogenul, oxigenul, argintul şi aurul. O combinație care inclusiv la nivel molecular înseamnă sursă de viaţă, energie şi puritate, care a adus apei îmbuteliate la Ocna de Fier cea mai înaltă distincție pe care a avut-o România vreodată în domeniul apelor naturale.

După aproape trei ani de la deschidere si o creștere fulminantă în lumea afacerilor, datorată calității apei și nenumăratelor distincții primite pe plan internațional, fabrica unde se îmbuteliază apa de aur și-a deschis într-un final porțile și pentru cei care doresc să cunoască procedurile și locul de unde pleacă apa spre cei mai bogați oameni ai lumii.

„Fiind o zi atât de specială, care în România este sărbătorită din 1993, ne-am gândit și noi că este momentul să organizăm Ziua Porților Deschise. Ne-au trecut pragul câteva grupuri de vizitatori care au dorit să vadă exact cum se îmbuteliază și apa Aura, atât de căutată și solicitată atât pe plan național, cât și pe plan internațional. Cu această ocazie, le-am explicat toți pașii procesului de producție, mai exact, le-am explicat de unde izvorăște apa, cum ajunge mai apoi în hala de producție și cum se îmbuteliază în stare naturală, în sticlă, deoarece doar în sticlă își păstrează cel mai bine proprietățile”, a explicat șeful de secție, Nina Vlădia.

Sticla comercializată în două tipuri de sticle cu apă, de 0,75 litri şi 0,33 litri, este realizată de Vetropack – unul dintre cei mai importanți producători de ambalaje de sticlă din Europa – în fabrica din Slovacia, iar eticheta deține unul dintre factorii cheie care împletește respectul pentru natură și povestea apei:

„Totul a plecat de la «Cracul de Aur» – interferenţa celor două văi din localitatea Ocna de Fier, unde au fost descoperite primele puţuri de exploatare a aurului de către daci, ajungând la Ursoanea şi, în momentul în care ai luat apă şi te-ai spălat pe faţă, o simţi că este vie. De aceea și eticheta  are o poveste: Sunt reprezentați pe etichetă munții, tumultul apelor. Aur’a înseamnă aurul pe care îl conține acest produs miraculos, picătura ce desparte aurul de A înseamnă picătura de apă, iar A vine de la argintul pe care îl conține acest produs miraculos“, a spus Horațiu Rada, omul care a căutat, a descoperit și a valorificat adevărata bogăție din Munții Dognecei.

Pentru că prima ediție a „Zilelor porților deschise“ a fost un succes, reprezentanții fabricii au promis că data de 22 martie va deveni o tradiție a porților deschise, tocmai pentru ca oamenii să vină și să cunoască cât mai multe detalii ce privesc apa Aur’a în ansamblul ei.

Directorul executiv al Aur’a Mineral Water, Horațiu Rada, a subliniat calitățile acestei ape și proprietățile care o fac unică în România, dar și în lume, și asta datorită faptului că este o apă microbiologic zero la sursă, o apă în care nu s-a intervenit cu nimic, nu se tratează, nu se filtrează și, de asemenea, nu se demineralizează.

„Văzând că apa conţine coloizi de aur și argint, este alcalină. Ca să înțelegeți: tot ce consumăm noi este acid, sucurile carbogazificate pe care le luăm de pe piaţă imaginaţi-vă că au un PH între 2,5 şi 3,5. O apă cu un PH de 8,25-8,3, cum este Aur’a, dacă am pus-o într-un filtru de cafea şi am făcut o cafea normală pe care o consumăm zilnic, PH-ul ei coboară de la 8,25 în jur de 5, deci noi tot ce consumăm este acid, de aceea pentru echilibrare avem nevoie să consumăm constant o apă alcalină naturală. Să înţelegem: apa Aur’a este o apă alcalină naturală, aşa cum au dat-o munţii, bunul Dumnezeu, este un miracol că reuşeşte să stabilizeze şi aurul, şi argintul, şi PH-ul direct din natură”, a completat Horațiu Rada.

În materie de distincții, și începutul acestui an a fost plin de recompense pentru cei de la Aur’a, aceasta fiind premiată trei ani consecutiv cu cele trei stele de aur de la Bruxelles, de la Uniunea Evreilor din România a primit certificatul KASRUT, iar ultimul premiu a fost din nou certificarea SCS-ului, care este liderul mondial al certificării, verificării și inspecției, după cum a declarat Nina Vlădia.

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/