AUR’A pentru reîmprospătarea tenului! Apa de aur a Banatului, printre ingredientele unui produs cosmetic special

golden elixir aura
1000x100 (4)

Strălucirea vine atât din interior, dar și din exterior! AUR’A este acum ingredient pentru Golden Elixir Restructuring & Firming Water, bijuteria lichidă care oferă regenerare, fermitate și echilibru pielii.

Pentru interior există apa AUR’A, minunată în orice moment, în orice anotimp, cu fiecare ocazie, iar pentru exterior există Golden Elixir Restructuring & Firming Water, gata să dea strălucirea de aur pe fiecare chip.

elixir aura

leader board 728 x 90 px

„Cum poți să regăsești emoția, arta, știința în aproape orice lucru făcut de mâna omului, așa regăsești apa într-o multitudine de stări și concentrații, inclusiv în corpul uman format covârșitor din apă. Noi nu despre această comparație dorim să vă vorbim, ci despre ce se întâmplă când emoția-arta-știința-apa fac casă bună împreună. Rezultatul este ceva extraordinar! Niște suflete hărăzite binecuvântate cu minți luminate de la Infinitum Cosmetics au creat niște produse cosmetice cu aur, creme și seruri de nota 11. Ideea de a folosi AUR’A pentru un produs cosmetic special a venit firesc, doar aur cu aur se adună ca să zicem așa și a avut ca finalitate o apă revigorantă, Golden Elixir Restructuring & Firming Water, care oferă regenerare, fermitate și echilibru pielii. Acum avem AUR’A de băut pentru hidratare și avem elixirul cu AUR’A pentru reîmprospătarea și tonifierea tenului. Recomandăm cu încredere”, transmit cei de la AUR’A.

elixir auraq

Produsul Golden Elixir Restructuring & Firming Water poate fi comandat AICI.