Aur pentru Caraș-Severin! Rezultate remarcabile ale canotorilor români la Balcaniada de la Vișegrad

isa boldea foto grup

Opt medalii au fost câștigate până acum de canotorii români juniori care se află la Balcaniada ce se desfășoară în aceste zile în Bosnia și Herțegovina, la Višegrad. Dintre acestea sunt 5 medalii de aur, două de argint și una de bronz. Printre românii de aur se regăsește din nou și Iuliana Boldea, originară din Caraș-Severin.

A luat aurul la categoria feminină de patru rame echipajul format din Isabela Juliana Boldea, Andreea Nicoleta Dinu,  Narcisa Florentina Negur și Amalia Valentina Azoitei.

CITEȘTE ȘI: POVESTEA… canotoarei de aur! Isabela Iuliana Boldea – singura sportivă din Banat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului

isabela boldea

Aur a câștigat și echipajul de patru vâsle, format din: Andreea Todirică, Georgiana Blănariu, Delia Mirabela Grădinăciuc și Iulia Valentina Nedelcu.

Tot aur  pentru Gabriela Tivodariu în proba de simplu vâsle.

Aur a cucerit și echipajul feminin de dublu vâsle: Shara Gușă și Bianca Camelia Ifteni.

La masculin – medalia de aur a cucerit echipajul masculin de dublu rame compus din Andrei Alexandru Alexa și Mateuș Simion Cozminciuc.

Argint pentru băieții din echipajul de dublu rame alcătuit din Cosmin Iulian Pleșescu și Eduard Angel Moldovan.

Argint și pentru echipajul de dublu vâsle format din Antonel Avăcăriței și Sergiu Anfimov.

A cucerit bronzul pentru România în proba masculină de patru rame, echipajul format din Andrei Vlad Robert Vatamaniuc, Nicolae Răzvan Stoian, Ștefan Bogdan Moaleș și Marian Ștefan Duncă.

La Balcaniadă participă peste 300 de sportivi din 8 țări. România concurează alături de Bulgaria, Croația, Bosnia și Herzegovina, Grecia, Macedonia de Nord, Serbia și Turcia.

isa boldea