Patru oferte pentru proiectarea modernizării stadionului de rugby din Timișoara

rugby

Primăria Timișoara anunță că au fost depuse patru oferte pentru proiectarea modernizării stadionului de rugby din cartierul Ronaț. Instituția are în plan să realizeze o serie de investiții importante care să schimbe fața arenei aflată într-o stare avansată de degradare.

Primăria Timișoara a început o serie de demersuri cu scopul de a moderniza infrastructura sportivă din oraș. Printre obiectivele instituției se află reabilitarea Complexului sportiv Bega, dar și modernizarea stadionului de rugby din cartierul Ronaț. Ambele proiecte se află în stadiul găsirii unei firme care să realizeze proiectarea.

În ceea ce privește Complexul sportiv Bega, la licitația pentru proiectare s-au înscris patru firme, a anunțat Primăria Timișoara marți. De asemenea, miercuri a fost termenul limită și pentru depunerea ofertelor pentru proiectarea modernizării stadionului de rugby. Astfel, instituția transmite că și la această licitație s-au înscris patru societăți. Ofertele lor vor intra în procedura de evaluare.

Proiectul de modernizare propune: repoziționarea terenului actual pentru a amenaja două terenuri de joc; amenajarea unui teren pentru antrenamente; închiderea perimetrului de la stadion; un sistem de iluminat nocturn; irigare automată; sistem de încălzire electrică a terenului; tribună acoperită și cu scaune moderne; realizarea spațiilor sanitare și administrative necesare pentru respectarea normelor UEFA și a organismelor de reglementare din domeniu”, a informat Primăria Timișoara.

Contractul pentru proiectare are o valoare estimată de peste 200.000 lei, cu TVA inclus. Durata contractului este de 60 de zile.