Prefectura Timiș își face program de audiențe în județ

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Pentru timișenii din zonele îndepărtate Timișoarei și care nu pot ajunge la sediul Prefecturii Timiș să participe la audiențe, autoritățile merg în județ pentru a le facilita cetățenilor accesul la informații. Prima oprire va fi la Chevereșu Mare, în 19 septembrie. 

„Timișul este cel mai mare județ ca suprafață din România. Este absolut evident faptul că timișenilor aflați în zone mai îndepărtate de Timișoara le este dificil să ajungă în audiență la Instituția Prefectului, motiv pentru care ne vom deplasa noi, organizând audiențe în localitățile județului. Este normal ca Prefectura să fie mai aproape de timișeni și astfel facilităm ocazia de a-i întâlni pe cei interesați, de a-i asculta, și de a căuta și oferi soluții problemelor, în temeiul legii.”, a anunțat subprefectul Sorin Ionescu.

Astfel, luni, în 19 septembrie, între orele 15.30-17.30, subprefectul va susține programul de audiențe în comuna Chevereșu Mare, însoțit de reprezentanți ai următoarelor instituții: Agenția de Finanțare a Investițiilor Rurale Timiș, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Timiș, Direcția pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală Timiș și Oficiul de Cadastru Timiș.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Înscrierile se vor putea face fie la Primăria Chevereșu Mare, fie online pe site-ul Instituției Prefectului Timiș.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/