Aur european pentru Marian Drăgulescu

Veteranul Marian Drăgulescu (36 de ani) a adus prima medalie pentru România la Campionatele Europene de la Cluj. De aur!

Gimnastul de la Steaua şi-a adjudecat finala de la sol, după o evoluţie excelentă, pentru care a fost răsplătit cu nota 14.500. Locurile următoare au fost ocupate de Dmitrii Lankin (Rusia) 14.466 şi de Alexander Shatilov (Israel) 14.400. Marian Drăgulescu se mai luptă pentru medalii şi mâine, în finala de la sărituri. Marian are în palmares 10 medalii de aur la Campionatele Europene, dintre care patru de aur la sol.

Printre cei care îi ţin pumnii multiplului campion mondial şi european sunt şi cei doi copii ai săi, Richard şi Beatrice, ambii călcând pe urmele tatălui lor şi practicând acelaşi sport acasă la Reşiţa, oraş în care s-a antrenat în tinereţe şi Marian Drăgulescu. Acesta chiar a venit, cu ceva vreme în urmă, în sala de sport de lângă Stadionul Gloria pentru a-i vedea la lucru pe Richard şi pe Beatrice. Richard se antrenează cu Robert Bălan, cel care a scos multe speranţe olimpice pe salteaua de la Reşiţa.

leader board 728 x 90 px