7 victorii din 7 meciuri! Marele premiu: desfiinţarea echipei?!

Volei Club Banatul Caransebeș este echipa momentului în voleiul masculin! De 7 etape gugulanii sunt neînvinși, în faza a doua a Campionatului Național de Volei masculin Divizia A1.

7 victorii consecutive pentru Banatul Caransebeș, singura echipă bănăţeană din Divizia A1 la volei masculin și cele mai multe puncte acumulate într-un campionat, 46 de puncte înaintea ultimului meci de acasă cu Unirea Dej, miercuri, de la ora 18.30.

„Este într-un fel o bucurie amară, pentru că, iată, cu o asemenea echipă, cu asemenea rezultate, nu prea sensibilizăm municipalitatea… Pe de o parte, Primăria, care nu mai dorește să continue finanțarea echipei, poate și din cauza fondurilor insuficiente la buget, poate și din cauza legii ambigue cu privire la modalitatea de finanțare. Şi, pe de altă parte, nici oamenii de afaceri cu potențial economic nu sunt interesați ca imaginea lor să fie prezentată la cel mai înalt nivel în sport. Până la urmă, sportul este cel mai bun ambasador al unui oraș, însă la ora actuală semnalele de susținere a voleiului, un sport cu tradiție în acest oraș, sunt slabe către deloc”, a menționat managerul echipei Banatul Caransebeș, Cornelia Vlaicu.

Aceasta a mulțumit echipei și antrenorilor pentru efortul susținut în acest weekend de forță, când au jucat două meciuri, unul la Bacău, sâmbătă, și cel de-al doilea duminică, la Piatra Neamț, și pentru cele 6 puncte binemeritate după acest drum lung și obositor.

„Fac un apel la iubitorii acestui sport să vină la sală miercuri, de la ora 18.30, pentru a fi împreună la ultimul meci din Divizia A 1”, a mai menționat managerul Vlaicu Cornelia.