Victorie de final în fața a sute de spectatori! „Vrem în continuare echipă la Caransebeș!”

Campionatul 2016-2017 la volei masculin Divizia A 1 s-a încheiat la Caransebeș cu un spectacol sportiv aplaudat de cei peste 500 de suporteri în Sala Polivalentă „Victoria”, în care Banatul a învins pe CS Unirea Dej cu scorul de 3 la 0.

8 victorii la rând au bifat gugulanii pe finalul campionatului spre bucuria publicului care, de la meci la meci, a aplaudat prestația jucătorilor Kullo, Petrusevics, Kurppa, Korniienko, Gemănariu, Teleleu, Nan, Diaconescu, Carabali, Mejia, Eminovic, Sufa. Cu cea mai tânără medie de vârstă pe echipă, cu un antrenor tânăr (Răzvan Parpală) și cu un antrenor secund în formare, după ce a început campionatul ca jucător (Fabian Birău) și cu cel mai numeros public la meciurile acasă din întreg campionatul, Banatul Caransebeș se mândrește și cu performanța de a se bate de la egal la egal cu echipe a căror susținere financiară este realizată de orașe și de 10 ori mai mari decât Caransebeș.

„Ne-am simțit extraordinar la Caransebeș. Este un oraș frumos, liniștit, iar condițiile de organizare au fost foarte bune. Pentru mine a fost un proiect deosebit de important, fiind la început de carieră ca vioara I la cel mai înalt nivel. Mulțumesc conducerii că a avut încredere în mine, mulțumesc jucătorilor mei pentru fiecare meci și în special pentru ultimele 8 victorii consecutive. Vreau să continui colaborarea cu Banatul în condițiile în care și ei mă vor pentru sezonul următor”, ne-a precizat antrenorul Răzvan Parpală.

„Este prematur acum să spun ce se va întâmpla anul competițional viitor, însă știu ce ne-am dori noi ca și conducere și cu siguranță semnalele primite din partea suporterilor confirmă ce spun acum. Vrem în continuare echipă la Caransebeș, merităm, am avut un an lung, plin de accidentări, cu probleme, inclusiv financiare și spun cu mâna pe inimă că este cea mai bună formație pe care am avut-o până acum, dacă facem un raport preț/calitate/răbdare/perseverență/muncă/performanță. Le mulțumesc! Cu 90% dintre ei vom ține legătura pentru viitor, pentru că este foarte important să avem un nucleu de bază. Mulțumesc și celor care s-au implicat în acest proiect frumos: SC Caromet pentru sală, Primăria Caransebeș pentru majoritatea finanțării, Pizzeria Roberto și celor care ne-au ajutat cu masa jucătorilor, SC Nadina – transportatorul și Agenției Imobiliare Nestamis pentru cazarea jucătorilor. La aceștia se adaugă o serie de alte societăți care și-au adus aportul financiar, Laborator Anaman, Eco Lemn, Benning etc, mulțumim tuturor pentru că nu este ușor să susții o echipă în Divizia A1”, ne-a precizat managerul clubului, Cornelia Vlaicu.

În sala polivalentă din Caransebeș a participat, la ultimul meci din acest campionat, și senatorul Marcel Vela, cel care a inițiat acest proiect pe vremea când gospodărea urbea de pe Timiș și Sebeș și, cu aceleași emoții ca la început, a mulțumit jucătorilor pentru aportul adus la Caransebeș la dezvoltarea sportului de performanță.