AUR a început campania electorală! Are deja primar pentru orașul Bocșa!

untitled design set 970x90 px

Într-o conferință de presă susținută vineri la sediul partidului, președintele AUR Caraș-Severin, Letiția Aman, a făcut public numele candidatului desemnat să intre în cursa pentru Primăria Bocșa, unde urmează să aibă loc alegeri locale, după ce edilul-șef Emanuel Dănilă a demisionat în luna martie.

Viitorul primar al orașului Bocșa, așa cum a fost prezentat de către Cornel Zeicu, vicepreședintele organizației AUR Caransebeș, se numește Alexandru Gabriel Tălpeanu. În vârstă de 49 de ani, Tălpeanu este inginer de meserie și membru AUR de numai două luni. „Domnul Tălpeanu este viitorul primar al Bocșei și are ambiție și determinare să scoată acest oraș din sărăcia în care l-au adus unii politicienii care nu și-au făcut treaba, dar pot să spun că din punct de vedere al sănătății, cetățenii orașului Bocșa vor avea un cabinet stomatologic de urgențe, cu servicii gratuite pentru toată lumea. Acesta este proiectul domnului primar Alexandru Gabriel Tălpeanu și pot să susțin acest lucru!”, a precizat Cornel Zeicu.

Dacă va câștiga Primăria Bocșa, candidatul AUR mai are în plan să amenajeze o bază de agrement și să atragă investitori în zonă. „Aș vrea să continui un proiect pe care eu l-am început cu foarte mult timp în urmă, când nu aveam nicio funcție în Bocșa și când am adus în zonă un investitor de mare prestigiu, care a adus multă forță financiară și a dezvoltat foarte mult orașul pe parte de locuri de muncă. Pe lângă toate acestea, investitorul respectiv a venit și cu un surplus salarial, fapt ce i-a determinat și pe ceilalți investitori să plătească mai bine. Tot pentru orașul Bocșa mi-aș dori ca oamenii să poată să facă sport. Se va termina în curând și cu problema pe care o avem acum și oamenii vor putea ieși mai mult, dar în Bocșa nu prea au unde. De aceea îmi doresc să relansez ceea ce a fost odată în Bocșa, stațiunea Izvor, unde noi am avut dezvoltată acolo o zonă de agrement care era extraordinar de frumoasă, unde aerul este de foarte bună calitate.(…) Mi-aș dori, de asemenea, și un spital. Nu pot să promit așa ceva, dar mi-aș dori unul. Nu foarte mare, mai micuț, care să acopere toată zona, inclusiv satele din împrejur. Și la fel de mult mi-aș dori ca un corp care este al fostului spital să-l aranjez și să poată deveni spațiu pentru cabinete medicale de specialitate private”, a declarat Alexandru Gabriel Tălpeanu.

Fiind de părere că un oraș curat atrage mai ușor investitorii, candidatul AUR și-a mai propus ca: „toată partea de drum național din Bocșa, care este destul de lungă, să devină cea mai frumoase parte din oraș. Iar asta are legătură cu locurile de muncă. Pentru că orice investitor care-ți intră în oraș, dacă vede că este curățenie și ordine, automat va avea o străfulgerare de a rămâne și a investi în acel oraș. Nu o să investească nimeni niciodată dacă vede că este dezordine, paragină sau alte astfel de aspecte”.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/