August, luna curățeniei pentru bazinul olimpic din Reșița. VEZI AICI programul și tarifele valabile de luna viitoare [VIDEO]

Începând de astăzi, bazinul de înot din Govândari și-a închis porțile. Așa cum se întâmplă în fiecare an, în luna august sunt programate lucrări de igienizare. 

Pentru bazinul olimpic din Reșița, luna august este lună de pauză. În fiecare an, în această perioadă sunt programate lucrări de igienizare a bazinului și tratarea apei cu substanțe chimice speciale. Lucrările sunt efectuate de către angajații bazinului. Pasionații de înot sunt așteptați la mișcare începând din 1 septembrie.

„Oprirea funcţionării bazinului olimpic se face anual, timp de o lună, pentru lucrări de mentenanţă. 200 de persoane practică în această perioadă înotul de agrement”, a declarat, pentru Express de Banat, Laurențiu Plestici, șef birou. Acesta le reamintește pasionaților de înot că „pentru înscriere este nevoie de adeverinţă de la medicul de familie şi adeverinţă de la medicul dermatolog. Ţinuta obligatorie în bazin este formată din: slip (costum) baie; papuci de baie; cască pentru păr”.

Din luna septembrie, bazinul va fi deschis după următorul program:

Luni – Vineri : 7.00 – 22.00

Sâmbătă : 7.00 – 14.00

Duminică : ÎNCHIS

TARIFELE APLICATE DE BAZINUL OLIMPIC DE ÎNOT REȘIȚA