Sorin Grindeanu știa că va fi executat de Liviu Dragnea! În ultimele zile de mandat a vrut să ajute Caransebeșul!

Primarul liberal al municipiului Caransebeș, Felix Borcean, a dezvăluit ce i-a mărturisit Sorin Grindeanu în cadrul întâlnirii pe care au avut-o în biroul său, în 19 mai, când premierul de la acea vreme a sărbătorit 25 de ani de la absolvirea liceului.

Borcean povestise pentru expressdebanat.ro că Sorin Grindeanu accentuase foarte mult ideea că ocupă o funcție vremelnică și că ar fi bine să-i prezinte cât mai repede proiectele pe care edilul-șef le-a gândit pentru dezvoltarea orașului. Oraș în care premierul a copilărit și în care revine pentru a-și vedea părinții.

Primarul Caransebeșului a dezvăluit acum mai multe aspecte ale întrevederii din biroul său, la care a fost prezent și Silviu Hurduzeu, președintele Consiliului Caraș-Severin. Borcean a povestit că Sorin Grindeanu știa încă de la acea dată că urmează să fie înlăturat din fruntea Guvernului de către liderul PSD, Liviu Dragnea.

„Nu am apucat să mă grăbesc să-i prezint proiectele, pentru că la o săptămână după ce a plecat de aici a și început vârtejul acesta al demisiei premierului. Sorin Grindeanu mi-a spus la acel moment: «Vreau să ajut Caransebeșul, dar trebuie să ne grăbim că zilele mele s-ar putea să fie scurte!» Și au fost mai scurte decât ne-am așteptat amândoi. Nu am crezut ca la o săptămână după ce a plecat de aici să se producă acel cutremur. Dar asta nu înseamnă că lucrurile se blochează”, a declarat Felix Borcean.

Foto: caon.ro