Au reînceput lucrările de înfrumuseţare a oraşului

Municipalitatea a reluat lucrările de reabilitare din zona Pieţei Agroalimentare. Angajaţii primăriei se vor ocupa în continuare şi de marcarea parcărilor de pe raza oraşului.

Începând de astăzi vor fi efectuate lucrările de asfaltare în zona Piaţa Reşiţa Sud de muncitorii Serviciului Public „Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local, Serviciul de Iluminat Public şi Deszăpezire”.

Totodată, în perioada următoare vor continua lucrările de refacere a băncilor şi a gardurilor din parcuri, precum şi de reparare a modulelor din locurile de joacă. Până în prezent, au fost realizate lucrări de marcare şi a parcărilor din mai multe zone ale municipiului”, spun reprezentanţii primăriei.

Este vorba despre Piaţa 1 Decembrie 1918, Palatul Cultural, Biserica Petru Iacob, Sala Polivalentă, Casa de Cultură, Str. Butovăţ, Str. Ion Corvin, Str. Sarmizegetusa, Str. G.A. Petculescu, Bd. Republicii nr 8, Str. Făgăraşului nr 29., Str. Libertăţii, Str. Independenţei, Str. Romanilor şi zona Victoria, urmând a fi efectuate şi celelalte parcări.

Autorităţile se ocupă şi de refacerea reţelei de alimentare cu apă a imobilelor aflate în curtea interioară a Liceului Teoretic „Traian Vuia” din municipiu (clădirea liceului, a căminului şi a celor 2 săli de sport) şi contorizarea separată a fiecărei clădiri. De asemenea, este cosită vegetaţia în cartierul Lunca Bârzavei (Bulevardul Republicii, Bulevardul Muncii), cartierul Moroasa, zona centrală (Direcţia Finanţelor Publice), Rândul I, Rândul II, Str. Călăraşilor.