Au rămas cu votu-n aer! Fiasco total la alegerile organizate „pe fugă” la PNL Lugoj!

alegeri pnl lugoj

Alin Nica, preşedintele interimar al organizaţiei judeţene şi preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, a avut parte de o primire rece şi o sală goală la Lugoj, la Casa de Cultură a Sindicatelor, locul unde au fost programate alegerile filialei locale a PNL.

De la Lugoj au fost prezenţi doar trei membri de partid, dintre care unul a plecat văzând că totul este o cacealma. Toată treaba, care a început de la ora 17, a durat cinci minute, cei veniţi din Timişoara plecând spre domiciliu, considerând întrunirea nestatutară din cauza lipsei cvorumului.

Alin Nica a promis că va reveni în municipiul de Timiş după alegerile judeţene, programate în 7 august.

„Putem organiza alegeri în PNL Timiş, pentru că avem 75% din filialele judeţene în care s-au votat noile conduceri. Lugojul e municipiu şi am încercat să organizăm şi aici alegeri, dar nu s-a putut din partea lipsei membrilor. Vom face acest lucru după 7 august, pentru că nu ne împiedică nimeni, atâta timp cât am încercat şi la Lugoj. Nu e nimic nestatutar.”, a declarat Alin Nica, preşedintele interimar PNL Timiş.

Şeful judeţului a fost tatonat de către opozanţii Claudiu Chira – deputat şi Raul Ambruş – fost candidat la preşedinţia PNL Timişoara.

Cei doi au declarat la unison că în PNL Timiş s-a instaurat o dictatură impusă de doar câţiva oameni.