Au pierdut pe propriile greşeli şi ale arbitrilor!

explo 1000x200

FC Olt Slatina i-a administrat Metalului a doua înfrângere din acest sezon, egalându-i la puncte pe rosso-nerii lui Marian Pană. Reşiţenii au picat pe locul șase, fiind la trei puncte de liderul Gloria Bistrița și la șase de ultima clasată, UTA Arad.

Antrenorul reșițenilor a declarat pentru Express de Banat că elevii lui au pierdut pe mâna lor cele trei puncte puse în joc și a acuzat vehement arbitrajul, deoarece la cel de-al doilea gol al slătinenilor tușierul a arătat ofsaid, dar centralul l-a ignorant şi a lăsat jocul să meargă. „Sunt foarte supărat din cauza acestui rezultat, am pierdut trei puncte împotriva unei echipe mult mai slabă decât a noastră. Am început partida foarte prost, cu niște greșeli copilărești, greşeli impardonabile din partea elevilor mei. Nu am fost concentrați și am primit două goluri foarte rapid. Eu zic că am dominat partida, cel puțin în cea de-a doua repriză și nu meritam să pierdem, însă mergem mai departe și sperăm ca în următorul meci să îmi demonstreze mie și suporterilor roș-negri că a fost o simplă întâmplare”, a spus Pană.

Următorul meci al “Milanului din Banat” va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 11:00, pe Stadionul “Mircea Chivu”, împotriva ocupantei locului nouă, FC Bihor Oradea.