Au oprit locomotivele! Timișoara 89ers s-a impus în derby-ul Banatului cu Reșița

Ultima etapă a sezonului regulat din campionatul de fotbal american a adus și derby-ul Banatului dintre Timișoara 89ers și Reșița Locomotives. În partida jucată pe Stadionul Textila, gazdele s-au impus cu 34-21, deși cărășenii au condus la pauză.

În primul sfert nu s-au marcat puncte, dar în cel de-al doilea, Reșița a reușit două touch-down-uri, prin Milan Nicolic și David Lukic. Locomotivele s-au oprit însă aici, iar până la pauza mare, timișorenii au redus diferența după ce Valentin Cocrean a ajuns în end zone pentru 6-12 la jumătatea partidei. La reluarea partidei, în sfertul al treilea, Jeron Jones și Valentin Cocrean au bifat alte touch-down-uri, iar pentru al doilea, Paul Fericean a adăugat 2 puncte din conversie. În ultimul sfert, Fericean a ajuns în end-zone-ul reșițenilor, Jeron Jones a convertit, iar Cocrean a fost autorul ultimul touch-down al partidei.

Pentru timișoreni, sezonul regulat s-a terminat cu trei victorii și o înfrângere. 89ers vor aștepta ultima etapă, în care vor sta, pentru a vedea dacă vor juca semifinala acasă sau în deplasare. Reșița Locomotives mai are un meci în sezonul regulat, cu Cluj Crusaders.

1000x100 casa brutarului

Sursa foto: facebook.com/tm89ers