Au intrat excavatoarele în Piața Hercules!

La Băile Herculane au început să dea roade proiectele depuse de către administrația publică locală, la care s-a lucrat luni de zile și care aduc în stațiunea de pe Valea Cernei milioane de lei!

În aceste zile au început lucrările de modernizare și restaurare a Pieței Hercules, obiectiv ce face parte din proiectul „Conservarea și valorificarea patrimoniului natural și construit pentru dezvoltarea turismului balnear în stațiunea Băile Herculane”, finanțat din fonduri europene în valoare de 7 milioane de lei.
Am discutat cu constructorul și ne dorim ca lucrarea să fie executată într-un timp cât mai scurt, în funcție de vreme, cam până la sfârșitul anului. Apoi vom achiziționa mobilierul stradal, vom monta sistemul de iluminat public și vom amenaja zonele verzi începând cu luna martie a anului viitor”, menționează primarul Cristian Miclău.
Edilul mai spune că partea carosabilă va fi executată cu piatră cubică, iar cea pietonală cu dale de granit. Pe perioada execuției lucrărilor circulația autovehiculelor se va realiza alternativ pe una din cele două benzi de circulație.