Rectificarea bugetară, aprobată în plenul Consiliului Județean Timiș. 2,5 milioane de lei pentru un proiect important

Consilierii județeni au votat rectificarea bugetară, iar anumite sume au fost direcționate în vederea realizării anumitor lucrări. Cea mai importantă, în valoare de 2,5 milioane de lei, va merge către un proiect important pentru județul Timiș. 

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a anunțat că s-au alocat 2,5 milioane de lei, prin Hotărâre de Guvern, pentru podul din localitatea Găvojdia.

„Ținând cont că ne apropiem de sfârșitul anului și discutând cu instituțiile de suport, am reașezat anumite sume, pentru a încheia anul, fiecărei instituții în vederea realizării anumitor lucrări. Cea mai importantă sumă am primit-o săptămâna trecută prin Hotărâre de Guvern, 2,5 milioane de lei pentru calamități, pentru podul de la Găvojdia, care s-a îndreptat spre Direcția Tehnică pentru a demara cât mai repede acest proiect și anul viitor să demarăm și execuția propriu-zisă astfel încât să beneficiem de această investiție”, a spus Călin Dobra.

celtic transilvania 1000x100px

De asemenea, 710.000 de lei au fost îndreptați spre Asociația de Dezvoltare și Promovare a Turismului. Este un împrumut pentru susținerea a două proiecte pe Fonduri Europene, iar în momentul în care se vor primi banii europeni, suma va fi returnată în bugetul CJT.

banner maxagro