Au dat uniforma pe mingea de fotbal

Asociația Internațională a Polițiștilor, Secția Română, a organizat și anul acesta  Campionatul de fotbal de sală. În cadrul acestuia, politiștii vor putea să-și etaleze măiestria în ceea ce privește nu amenzile, ci jocul cu mingea.

Primul meci din cadrul campionatului, jucat vineri la sala Polivalentă Reșița, a pus față în față echipele I.P.A Regiunea 1 Caraș-Severin și I.P.A Regiunea 1 Hunedoara. Meciul, a câte două reprize de câte 20 de minute, a fost detașat câștigat de către polițiștii cărășeni, care și-au dovedit talentul printr-un scor de 3-0. Comisarul-șef Oncica Lilica i-a susținut pe jucătorii din Caraș-Severin pe toată durata meciului.

Campionatul va continua cu o serie de alte meciuri care vor pune în evidență calitatea de jucători a ,,fotbaliștilor polițiști” participanți. Toate meciurile vor fi arbitrate de către reprezentanți ai asociațiilor județene de fotbal.

După începutul victorios de care s-au bucurat vineri, membrii echipei I.P.A Caraș-Severin și-au propus să ajungă în topul câștigătorilor din marea finală și, de ce nu, să câștige chiar locul I.