Amenzi pentru florărese în prima zi de şcoală!

Speranţele florăreselor de a face vânzare pe data de 16 septembrie au fost spulberate, după ce la prima oră a dimineţii s-au trezit cu controale pe cap. Cum nici neregulile nu au lipsit, acestea s-au ales cu amenzi în loc de încasări.

Lucrurile au stat prost în prima zi de şcoală pentru florăriile şi florăresele din Reşiţa. Ghinionul a fost de partea lor după ce câteva dintre acestea s-au ales cu o mare surpriză: controale din partea organelor autorizate ale statului.

,,Merge foarte prost… Ar fi trebuit să fie o zi de succes pentru noi, dar ne-au dat amendă fără motiv. Probabil știau că începe școala și de aia au venit controalele peste noi ”, a declarat pentru Express de Banat o florăreasă furioasă.

Aceeaşi situaţie a apărut şi la o altă florărie din oraş. ,,Sunt foarte nervoasă! Cu o zi înainte de 15 septembrie am luat amendă, pentru că așa este la noi. Controalele vin înainte de 15 septembrie sau înainte de un eveniment mare și, iată, ne-au luat cinci milioane așa, din prima, fără să ne spună nimic. Şi de ce? Probabil, să îi sprijine pe politicieni! ”, a fost părerea unei alte florărese.