Au bifat 3 ani de succes și nu se opresc aici

casa alex
explo 1000x200

Ceas aniversar pentru unul dintre cele importante magazine de retail din vestul țării. De trei ani sunt noua ta familie, la doi pași de locuința ta și tot ei sunt cei care ți-au satisfăcut toate dorințele. Povestea celor de la Casa Alex Oravița merge mai departe!

Prețuri unice, oferte inegalabile, surprize pe măsura așteptărilor și pachete promoționale sunt pregătite pentru clienți, în cea mai importantă zi a magazinului: 20 iulie 2021 – 3 ani de Casa Alex Oravița.

Au uitat de mult ce înseamnă drumurile lungi și obositoare până în județul vecin pentru a-și face cumpărăturile. Au simțit pe pielea lor ce reprezintă calitatea și profesionalismul, chiar și acasă, și asta datorită celor care au crezut în proiectul Casa Alex, oamenii cu viziune ce au adăugat la rețetă: perseverență, motivație și pasiune pentru business.

#MAREA #ANIVERSARE ESTE TOT MAI APROAPE

„Dragi clienți,

Așa cum am promis, v-am pregătit numeroase #oferte și #promoții cu ocazia aniversarii celor #3Ani împreună.

Vedeta de la deschiderea Casa Alex Oravița din 2018, #ROABA #CASAALEX 80 L, participă și ea, într-o formă de invidiat, la marea aniversare din 2021, defilând cu un superpreț de 79,99 lei/buc.”

Facem loc colecțiilor noi, iar pentru asta am pregătit o mega surpriză!
Unul dintre cele mai vândute produse va beneficia de cel mai mic preț din istoria magazinului Casa Alex Oravița.

Hai să învârți roata și să-ți iei răsplata!
Magazinul #CasaAlex din Oravița te recompensează cu premii surpriză și vouchere

Vă invităm să consultați catalogul special, valabil în perioada 20.07-27.08.2021”

roata casa alex

Reprezentanții magazinului au făcut deja o tradiție din a-și recompensa clienții fideli și nu numai, mulțumind astfel tuturor pentru toată încrederea acordată echipei și firmei AutoAlex. Dacă în 20 iulie 2021 vrei să fii printre primii 100 de clienți (care cumpără în valoare de 99 lei), atunci trebuie să afli că vei fi premiat cu un cadou surpriză. Nu trebuie să ratezi nici super ofertele acestea: produse la 1, 2, 3, 5, 10 lei!

20 iulie 2021 va fi momentul în care se va deschide șampania, pentru cel de-al treilea an consecutiv, se vor trage concluziile după un an încercat de greutăți, un al alt an marcat de criză, dar care, în ciuda previziunilor sumbre date de analiștii economici, nu a afectat proiectele Casei Alex, planuri ce se dovedesc a fi cu bătaie lungă și asta pentru că administratorii nu se opresc aici: extinderea afacerii prin deschiderea altor magazine și dezvoltarea proiectelor noi aflate deja în derulare.

casa alex premii

„Vino și tu în Oravița, pe Strada Cloșca nr. 28B, să sărbătorim împreună 3 ani de la deschiderea magazinului!”