Lucrările de la Centura Sud Timișoara avansează

centura de sud timisoara

Lucrările pe șantierul centurii de sud a Timișoarei au avansat, deși accesul pe unele porțiuni a fost îngreunat din cauza precipitațiilor.

Se lucrează de zor pe șantierul centurii de sud a Timișoarei. Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara informează că suprastructurile, pasajele și podurile sunt în diferite stadii de construcție.

lucrari pe centura de sud timisoara

Accesul pe unele porțiuni ale șantierului centurii Timișoara Sud a fost îngreunat în ultima perioadă, ca urmare a precipitațiilor. Antreprenorul a amenajat permanent drumurile interioare din șantier, pentru a se putea transporta materialele necesare în depozite. În paralel, au continuat lucrările la suprastructuri, pasajele și podurile fiind în diferite stadii de construcție, la compactări ale materialului pentru umpluturile terasamentului, la excavații și relocarea rețelei Transelectrica”, a transmis DRDP Timișoara.

Termenul de finalizare a centurii de sud a Timișoarei, care va avea o lungime de 26 de kilometri, este vara anului 2024. Pentru lucrări, constructorul va primi aproape 400 de milioane de lei. Din contractual inițial cu fostul antreprenor, CNAIR a plătit 162 de milioane de lei.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

lucrari pe centura de sud a timisoara

lucrari pe centura de sud a timisoara

lucrari pe centura de sud a timisoara

lucrari pe centura de sud a timisoara

publicitate si promovare online banner maxagro