FOTO: Atmosferă incendiară la Caransebeș

Ruga de la Oraș s-a încheiat aseară cu un frumos foc de artificii, admirat de mii de oameni. Manifestarea a avut priză chiar și la locuitorii orașelor și comunelor învecinate, care au venit la Caransebeș să guste din bunătățile preparate de comercianți.

Deși meteorologii anunțau ploaie la finele săptămânii trecute, norii au ocolit municipiul Caransebeș, unde, în Parcul Teiuș, a avut loc o acțiune de mare amploare. După patru zile de petrecere, Ruga de la Oraș s-a încheiat aseară cu un frumos foc de artificii.

Ultima zi a manifestării a fost dedicată segmentului tânăr din orașul de pe Timiș și Sebeș. Au urcat pe scenă Alexandra Ungureanu și trupa Crush, care au cântat în deschiderea concertului susținut de Direcția 5, una dintre cele mai iubite formații din România la ora actuală. Mai bine de oră, cărășenii prezenți în Parcul Teiuș au cântat celebrele piese ale trupei, alături de Cristi Enache.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157633468814455″]

Pe lângă concertele susținute de trupele votate de caransebeșeni să cânte în oraș, oamenii au avut parte și de o serie de opțiuni ca să își petreacă timpul liber în cele patru zile ale Rugii. De la nelipsiții mici și bere și până la parcul de distracție, nimic nu le-a lipsit celor prezenți.

În încheierea spectacolului, primarul municipiului, Marcel Vela a urcat pe scenă, alături de Direcția 5, să le mulțumească oamenilor pentru prezență și să anunțe focul de artificii, care a luminat minute bune cerul orașului.