Atenție, Silviu Hurduzeu! Lui Adrian Torma a început să-i placă la Consiliul Județean!

Primarul orașului Moldova Nouă a sugerat subtil, chiar în sala de ședințe a Consiliului Județean, că n-ar fi exclus să-i ia locul președintelui Silviu Hurduzeu!

Prezent la cea mai recentă ședință a Consiliului Județean, unde n-a avut ocazia să schimbe vreo vorbă cu președintele Hurduzeu, acesta din urmă plecând înainte de dezbaterea problemelor de la punctul „Diverse” de pe ordinea de zi, Adrian Torma a criticat în termeni duri actuala echipă de conducere de la nivelul administrației județene și a avertizat totodată că istoria s-ar putea repeta. „O ședință de 19 puncte și nu am văzut nimic interesant pentru comunitatea noastră! Echipa actuală de conducere a dovedit lipsă de calitate prin modul cum m-a abordat. A încercat să rezolve problema cu mine pe ocoliș. Și pe la fostul primar, actual prefect, am fost la un moment dat prin birou și a început să-mi placă și uite că am ajuns primar! Nu știm ce ne rezervă viitorul!”, a afirmat Torma.

Edilul de la Dunăre i-a taxat cu aceeași ocazie și pe Sorin Frunzăverde sau Matei Lupu, dar la scurt timp a revenit la Hurduzeu și actuala conducere a Consiliului Județean Caraș-Severin. „Eu și cu președintele Hurduzeu am hotărât să nu lăsam să moară proiectul cu bacul de la MoldovaNouă din cauza incompetenței celor care au fost înainte, administrația Frunzăverde și administrația Lupu. Ne-am asumat că-l ducem mai departe. Eu mi-am respectat obligația. Trebuie să merg eu la guvern să vorbesc cu doamna premier, pentru că dumneavoastră cred că nu sunteți în stare, să dăm odată hotărârea de guvern?! Nouă luni nu s-a făcut nimic!”, le-a strigat Torma vicepreședinților Ionuț Popovici și Flavius Nedelcea.

leader board 728 x 90 px

Încercând să mai calmeze spiritele, secretarul județului, Darian Ciobanu, a prezentat o serie de motive care ar împiedica deocamdată punerea în funcțiune a bacului. De fapt, Ciobanu spune că, în mod repetat se cer alte și alte clarificări legate de proiect. „E o procedură birocratică pe care noi din birou nu o putem rezolva”, a explicat Ciobanu. Primarul de la Moldova Nouă a ținut să-i amintească însă un lucru: „Dumneavoastră, Consiliul Județean, ați făcut proiectul!”