Atenție la neatenție: un incendiu pe zi în Caraș!

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Pe teritoriul judeţului au fost semnalate în ultimele două zile o serie de incendii. Pentru localizarea şi lichidarea lor, au fost solicitate forţe şi mijloace ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ISU Semenic.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Semenic a intervenit prin subunitățile de pompieri de la Reșița, Caransebeș și Moldova Nouă pentru stingerea a trei incendii. Acestea se datorează faptului că oamenii încă nu și-au verificat instalațiile de încălzire ori, în cazul celor care stau la casă, coșurile de fum.

„A fost vorba de trei incendii. Unul la Zăgujeni în comuna Constantin Daicoviciu, incendiu la Complexul de Servicii Sociale, “Casa noastră”, dar din fericire copiii nu au fost cazați. Un altul s-a înregistrat la Liubcova în comuna Berzasca, la o afumătoare care prezenta risc de extindere la întreaga gospodărie și altul la Reșița, la haldina de gunoi. Din fericire, în aceste evenimente nu au fost înregistrate victime”, a declarat plutonierul Anca Balint, purtătorul de cuvânt al ISU Semenic.

De asemenea, în cursul nopții trecute, pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism parcat pe strada Rândul 1 din Reșița, existând și în acest caz, riscul de propagare la o casă.

promovare banner maxagro

 

Pentru siguranța întregii familii, reprezentanții ISU Semenic le atrag atenția oamenilor că trebuie să respecte anumite măsuri.

 

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/