Atenție, la Caransebeş se împart slujbe pe pile?! Doamne fereşte!

Umblă vorba prin târg, și a ajuns și la urechile consilierilor social-democrați, că primarul Caransebeșului ar face angajări… Şi nu oricum, ci pe pile și… prin intermediari. De fapt, un intermediar care, la un moment dat, a dat mâna cu Felix Borcean. Edilul Caransebeșului dezminte informația.


Consilierul PSD Gavrilă Ardelean (foto) l-a întrebat pe primar, la recenta ședință de Consiliu Local, mai în glumă, mai în serios, ce angajări a făcut în ultima perioadă la Primăria Caransebeș din zona Teregova. Sau dacă nu le-a făcut, de ce un anumit individ promite în numele primarului locuri de muncă, pentru că știe persoane care chiar au renunțat la vechiul loc de muncă, fiind atrase de noul job.

„Ați promis la noua firmă de pază noi angajări și dumneavoastră ați vorbit cu tatăl celui care adună oamenii la telefon. Ce se întâmplă?”, a întrebat consilierul PSD.

Felix Borcean a replicat că nu a vorbit la telefon, ci a vorbit față în față cu tatăl acelei persoane:

„Am vorbit direct! Băiatul acesta care face angajări, așa face… cu ghilimelele de rigoare. Cred că are probleme la… mansardă!”, a spus Felix Borcean.

„Păi, vă rog să dezmințiți, pentru că unii s-au lăsat de la servici din altă părți ca să ajungă aici!”, a cerut Ardelean.

„Ce vină am eu?! S-a angajat cineva la Primărie fără știrea mea? NU, e cineva, întâmplător a fost și elev de-al meu…, dar eu am avut foarte mulți elevi, iar omul continuă pe cont propriu… L-am sunat de câteva ori, am vorbit și cu tatăl lui, i-am spus că-i prejudiciază familia, uite, mă las de imaginea mea, nu o să mă constitui parte. Știu câteva cazuri, au venit la mine, le-am spus: Domne, eu nu am nici o legătură cu acest individ, ce pot eu să fac?”, a explicat Felix Borcean.

E… ceva, ceva a făcut Borcean de i-a dat încredere acelui individ. Chiar noi l-am întrebat pe edilul orașului, înaintea unei conferințe de presă, cine este acel bărbat care-și făcea apariția prin cabinetul său. Mai mult, gurile rele spun că acest Teo Damian, care este din Teregova, ar fi fost prezentat de către Felix Borcean la o întâlnire pe care a avut-o în particular cu senatorul Marcel Vela, ca fiind consilierul său personal.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/