Atenție, cad copaci! Intervenție de urgență pe stadionul din Moldova Nouă!

Pentru a preveni un incident nefericit, Primăria Moldova Nouă a dat startul toaletării copacilor care pot reprezenta un pericol.

În urma atenționărilor de vijelie, emise de Administrația Națională de Meteorologie, care vizează inclusiv județul Caraș-Severin, vântul având o viteză care atinge 90 km/h, precum și a dispozițiilor venite de la județ către Primăria Moldova Nouă au fost luate măsuri atât pentru identificarea copacilor care prezintă un pericol iminent, cât și ulterior doborârea acestora.

Zona Stadionului „Prof. Moise Străinescu” a fost zona care a dat startul eliminării copacilor putrezi, aceștia, după cum afirmă viceprimarul, Adrian Moiseș, „reprezentând atât un pericol uman (pentru oamenii care locuiesc acolo, pentru sportivii care joacă/se antrenează pe terenul de fotbal), cât și material (locuințele oamenilor, dotările Stadionului)”.

Continuarea acestor demersuri, mai spune Moiseș, „se va face sub stricta supraveghere a traficului în zonă (polițiștii îi vor îndruma pe șoferi spre rute ocolitoare), iar undeva, în primăvară, vor fi plantați copaci noi, tineri”.