Atenţie! 3, 2, 1… Se dă startul lucrărilor bazinului de înot didactic la Moldova Nouă

Veste bună pentru locuitorii din orașul de la malul Dunării. Ridicarea unui bazin de înot didactic de către Compania Națională de Investiții e tot mai aproape de materializare – după cum dă de înțeles șeful administrației publice locale din Moldova Nouă, Adrian Torma.

În luna decembrie a anului trecut, administrația publică locală condusă de Adrian Torma primea o înștiințare de la CNI cu privire la faptul că a fost semnat și atribuit contractul pentru proiectarea și execuția proiectului „Bazin de înot didactic”, lucru care, o dată, va contribui la o nouă înfățișare a urbei de la Dunăre, iar, pe de altă parte, tinerii din întreaga Clisură vor avea oportunitatea să își creioneze un viitor mai bun, chiar la ei acasă, fără să mai fie nevoiți să bată drumurile marilor orașe pentru a face performanță într-una din ramurile sportului nautic. Lucrurile în acest caz s-au mişcat destul de repede, lucrările pentru construirea obiectivului în zona Iagodăriei (în proximitatea DN 57) urmând să înceapă în doar câteva săptămâni, deadline-ul aici fiind 2021.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Întrucât documentaţia necesară pentru proiectul „Bazin de înot didactic” a fost depusă la începutul mandatului primarului Torma, edilul-şef a ţinut să le reamintească cu această ocazie oamenilor pe care îi conduce nu doar peripeţiile şi barierele prin care a trecut pentru ca obiectivul să ajungă pe un făgaş normal, ci inclusiv faptul că nimic nu se poate materializa pocnind din degete şi peste noapte, acesta fiind motivul pentru care un primar are nevoie nu doar de un singur mandat pentru a-şi putea duce obiectivele la finalitate.

„La început de mandat am depus documentația necesară la CNI (Compania Naționala de Investiții) pentru construcția unui bazin de înot. După multe peripeții şi bariere birocratice am primit notificarea de la CNI că, în data de 22 iulie 2020, ordinul de începere al lucrărilor va intra în vigoare. Mai avem depuse la CNI şi sunt deja în lista de sinteză următoarele obiective:

– sală de sport cu 180 locuri – amplasare: zona Iagodăriei;
– bază sportivă Tip1, cu stadion de fotbal, parcare şi tribună de 500 locuri;
– reabilitare, modernizare şi extindere Spital Orășenesc.
Nu voi aduce critici competitorilor mei care deja au început campania, dar vă îndemn, dragi cetățeni, să alegeți viitorul oraşului cu înţelepciune! Comunitățile care s-au dezvoltat, au dat continuitate primarilor şi abia după două mandate se pot observa rezultate”, este mesajul social-democratului adresat comunităţii.
stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/