Atelier foto de beauty & portret la Reșița! Publicul țintă: pasionații de fotografie cărășeni

Pasionații de fotografie din Caraș-Severin, dar nu numai au ocazia de a participa la un atelier foto de studio, susținut de unul dintre cei mai buni fotografi din România, care lucrează cu diverși designeri și pentru numeroase branduri: Cristi Floriganta. 

Cristi Floriganta vine la Reșița pentru un atelier de fotografie. Acesta va avea loc în 25 noiembrie, fiind organizat de fotograful reșițean Daniel Pușcău. De altfel, atelierul foto cu tema beauty & portret se va desfășura în studioul acestuia de pe strada Mihai Eminescu, nr. 4.

Cristi Floriganta lucrează cu diverși designeri, concepe campanii de promovare a diverselor branduri, cea mai recentă realizare a lui fiind ultimul catalog pentru Otter. One Models este una dintre agențiile de modeling binecunoscute în Romania, cu care Cristi Floriganta lucrează preponderent, Daniel Pușcău fiind models scouter în zonă pentru One Models România.

Atelierul cuprinde o scurtă introducere în fotografia de studio, tehnici de iluminare și set-up-uri de lumini, detalii despre comunicarea, implementarea, realizarea și post-procesarea unei campanii de promovare. Cei care doresc să participe la atelierul foto de la finalul lunii noiembrie pot suna la numărul de telefon 0742 312 788, prețul pentru o persoană fiind de 260 de lei.

Cei care doresc să vadă portofoliul lui Cristi Floriganta pot accesa link-ul http://grandmedia.co.uk/