Atac dezlănțuit asupra lui Florin Cîțu! „Suntem la mâna unui guvern care întrece orice limite! Premierul cumăpără voturi pentru șefia PNL!”

damian marius

Deputatul PSD de Caraș-Severin, Marius Damian, îl desființează pe premierul Cîțu  acuzând că românii sunt obligați să suporte consecințele luptelor interne dintre cele doua principale partide de guvernare, PNL și USR-PLUS.

„Guvernul Cîțu a distrus de la sănătate la educație totul doar pentru a-și juca jocurile. Banii destinați românilor servesc jocurilor din interiorul acestui guvern și sunt folosiți pentru cumpărarea voturilor primarilor PNL pentru șefia partidului. În 2020 au fost luați 6,5 miliarde lei de la bugetul de pensii și duși la Fondul de Rezervă al Guvernului, ulterior banii fiind alocați de către Orban primăriilor și consiliilor județene PNL în timpul campaniei electorale de la alegerile locale. Acum, în 2021, această metodă este aplicată de Cîțu, care face transferul unor sume uriașe de la pensiile românilor către Fondul de Rezervă al Guvernului că doar unde altundeva sa transfere banii, în condițiile în care la Bugetul de pensii există deja un deficit de 8 miliarde de lei și toate acestea pentru cumpărarea voturilor pentru șefia partidului, iar aliații de coaliție pentru a-și regla conturile și puterea dintre USR și PLUS!”, a afirmat parlamentarul cărășean.

În tot acest timp, avertizează Damian, se anunță venirea valului 4 al pandemiei, dar asta pare să fie ultima grijă a guvernanților.  Mai mult, românilor li se pregătesc și alte surprize neplăcute. După scumpirile cu 17% de la începutul anului la energie electrică, din septembrie nu doar că vin cu alte majorări, de data aceasta cu 21%, dar vin și cu abrogarea interdicției deconectării de la energie electrică a peste jumătate de milion de români care în plin sezon rece riscă sa rămână fără electricitate, din cauză că nu mai pot face față scumpirilor aduse de Guvern. PSD cere Guvernului Cîțu să revină la măsurile adoptate de Guvernul Social Democrat și să plafoneze prețul energiei pentru ca românii să nu mai acumuleze restanțe uriașe și să rămână în plin sezon rece fără electricitate. „Nici asta nu îi interesează pe guvernanți. Nici măcar începerea școlilor din septembrie nu va fi un prilej de bucurie mult așteptat de copiii care se deplasează cu trenul la școală, care vor suporta avariile trenurilor în fiecare zi pe câmp și aceasta tot din cauza luptelor din interiorul guvernului, din cauza conflictului dintre Cîțu și USR-istul Drulă. Cîțu a alocat sume inexistente pentru Ministerul Transporturilor și pentru remedierea problemelor care determină accidente și blocaje zilnice la CFR din simplul fapt ca și-a dorit să îi demonstreze ministrului cine deține puterea! Toate aceste jocuri meschine se petrec în timp ce economia țării este distrusă, iar antreprenorii se gândesc cu stupoare la venirea valului 4 al pandemiei.”, a mai comentat deputatul Marius Damian.

1000x100 (5)