Table inteligente și tablete școlare pentru elevii unei comune din Caraș-Severin!

scoala slatina timis

Primăria Slatina-Timiș a semnat contractul de finanțare pentru dotarea unităților de învățământ cu echipamente IT, în valoare de peste 300.000 de lei.

Vești bune pentru cei 186 de elevi și 19 profesori din comuna Slatina-Timiș care, din toamnă, vor primi echipamente IT pentru buna desfășurare a orelor de curs, indiferent de scenariul în care acestea se vor desfășura. Mai exact, este vorba despre o investiție în valoare de 330.330 de lei, obținută de Primăria Slatina-Timiș prin Programul Operațional Competitivitate (POC), prin intermediul căreia urmează a fi achiziționate tablete școlare, laptopuri, table interactive pentru cele 12 săli de curs și camere web.

Toți elevii vor fi dotați cu tablete, inclusiv preșcolarii, și fiecare dascăl va avea propriul laptop. De asemenea, sălile de clasă vor fi dotate cu table inteligente și camere web. A fost o măsură venită în contextul pandemiei de COVID, și mă bucur că am reușit să obținem această finanțare prin POC, prin care vom digitaliza astfel întreaga școală. Anul trecut, pe perioada pandemiei, am făcut proiectul și am depus solicitarea și documentația aferentă, iar în momentul de față suntem în faza în care am semnat procedura de achiziție, și sper ca, până la începerea anului școlar, să primim toate aceste echipamente.”, spune primarul comunei Slatina-Timiș, Gheorghe Roma.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/