ASU Politehnica, ținută de „colacul” egalurilor cu capul deasupra apei. Un nou 0-0 pentru echipa suporterilor

ASU Politehnica rămâne cu o situație complicată în clasamentul ligii secunde după 25 de etape. Elevii lui Cosmin Petruescu stagnează pe locul 15 după un 0-0 pe terenul lui FC Argeș și sunt echipa cu cele mai puține goluri marcate din liga secundă: 19. Statistica ultimei perioade de campionat e la fel de sumbră: un singur succes în 12 runde și un singur gol marcat în cele patru jocuri oficiale din 2019.

Meciul din Trivale a fost unul destul de anost, mai ales că la Pitești antrenorul Emil Săndoi este „pe făraș”. În minutul 10, Cristian Ene a tras din 3 metri peste poartă, spre disperarea lui Cosmin Petruescu. Argeșenii puteau marca pe finalul primei reprize, când Buhăescu a bătut pe poartă o lovitură liberă. Murariu a scos însă de la rădăcina barei. În repriza secundă, gazdele au avut o replică anemică, cu ocazii ratate de Vișa și Năstăsie, La Timișoara, Scutaru a tras peste poartă, iar Nicușor Grecu a deviat salvator, în bară, un șut al lui Călin Jurj.

FC Argeș: Nic. Grecu – Tofan, Turda, Vişa, Şerbănică – Andr. Panait (min 85 Nilă ), Ed. Florescu, Buleică, I. Năstăsie – Ct. Barbu (min 68 D. Oancea ), Buhăescu

ASU Politehnica: Murariu – Motreanu, Scutaru, Bg. Vasile, Cherecheş – Dros, Vidrăsan – Bedea, A. Ignea (min 46 Mih. Ene ), Alin Manea (min 79 C. Jurj) – Cr. Ene (min 55I. Plămadă )

Runda viitoare, ASU Politehnica va juca duminică, de la ora 18, pe „Dan Păltinișanu”, cu Petrolul Ploiești.