ASU Politehnica și-a stabilit coordonatele perioadei de pregătire. Amical cu Reșița, la Timișoara!

ASU Politehnica este în continuare în vacanță, dar clubul a stabilit mare parte din aspectele importante ale perioadei de pregătire.

Echipa va face cantonamentul, la fel ca anul trecut, la Sântămaria-Orlea, în apropiere de Hațeg. Cosmin Petruescu a stabilit șase amicale pentru formația de liga secundă.  ASU Poli va face vizita medicală marți, 25 iunie, iar a doua zi, dimineața, de la ora 10, echipa se reunește la Stadionul Știința. Înainte de a pleca în cantonament, pe data de 30 iunie, va juca un amical, cu FC Bazoșu Vechi. În perioada 4-13 iulie, jucătorii vor fi departe de căldura sufocantă din Timișoara, la Sântămaria-Orlea. În 13 va urma alt amical, cu CS Hunedoara. În 17, alb-violeții dau piept cu ACS Dumbrăvița, iar în 20, la Timișoara, va veni pentru un joc de verificare CSM Reșița. În 24 iulie, ASU va juca la Gyula, cu Szeged-Grosics Akadémia.

Ultimul amical va fi în data de 27 iulie, cu o săptămână înainte de începerea campionatului. Adversarul nu este stabilit, iar jocul va avea un rol de amical de prezentare. Campionatul ligii secunde se reia chiar de ziua Timișoarei, pe 3 august. Deocamdată, ASU i-a transferat pe Sabin Lupu, Dragoș Coroiu, Răzvan Pițigoi și Adrian Lazăr.