ASU Politehnica a remizat cu ungurii de la Academia din Szeged. Săptămână cu două jocuri pentru alb-violeți!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

ASU Politehnica a disputat miercuri un nou meci de verificare, de data aceasta, în Ungaria, la Gyula, cu Szeged Grosics Akademia. Partida s-a terminat la scorul de 0-0, deși ambele echipe au avut ocazii.

Alb-violeții au fost impresionați de baza de la Gyula, una cu numeroase terenuri de antrenament, de iarbă și sintetice. Jocul a fost unul destul de dur, cu intrări la limita regulamentului ale maghiarilor. Ambele echipe au avut ocazii, dar nu s-a marcat niciun gol. Timișorenii i-au menajat pe Scutaru, care are probleme cu mușchii intercostali, și pe Zabun, accidentat de câteva săptămâni. Au făcut deplasarea, dar nu au jucat: Contra, Coroiu și Bîte.

ASU Politehnica: Murariu – Jurj, Coadă, Mera, Cherecheș – B. Vasile, Dros – Trip, Ignea, Schieb – Axente.

Au mai intrat: Tîmbur, Lupu, Manea, Pițigoi, Lazăr, Ungureanu.

Sâmbătă, Cosmin Petruescu a decis ca echipa să joace două partide amicale. „Vom juca două meciuri, având în vedere că nu avem jucători accidentați și avem tot lotul valid. Vom împărți echipa, chiar dacă vom completa cu câțiva juniori de la grupa de 2003, astfel încât fiecare jucător să aibă 90 de minute în teren, ținând cont că este ultimul amical”, ne-a declarat antrenorul Cosmin Petruescu.

Primul amical va fi de dimineața, de la 10.00, pe Știința, cu Ripensia. Seara de la 19.00, în aceeași locație, Poli dă piept cu CSM Lugoj.