Liber la înscrieri! Cei de la PLUS Timiș și-au făcut organizație de tineret

Filiala din Timiș a celor de la PLUS (Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate) începe să prindă tot mai mult contur. Acum în cel mai vestic județ al țării se formează și organizația de tineret, una deschisă persoanelor cu vârsta sub 30 de ani.

Partid tânăr la rându-i, PLUS caută și membri tineri. „Tinerii de astăzi sunt creativi, trăiesc într-o lume definită de diversitate și de viteză. Tinerii de astăzi sunt o generație pregătită să învețe și să își asume. Tinerii de astăzi doresc să se implice în problemele cu care se confruntă lumea în care trăim. Atunci când găsim cauza în care credem cu adevărat, noi, generația tânără, luptăm cu adevărat, dezvoltăm proiecte civice, mișcări atât în comunitățile online, cât și în cele offline. Noi suntem Generația PLUS! Suntem creativi, curajoși și proactivi, iar valorile în care credem sunt colaborarea, competența, integritatea, perseverența și respectul. Ne dorim să formăm o mișcare prin care să ne dezvoltăm și să aflăm care sunt cu adevărat dorințele tinerilor din România, să dialogăm pentru a deveni o punte de legătură cu toate generațiile și să ne asumăm că vom fi pregătiți să luăm decizii în mod responsabil care să reprezinte valorile comune ale tinerilor din țara noastră. Tinerii sunt și trebuie să fie o voce în politica românească, iar acest lucru putem să-l facem doar împreună!”, este anunțul organizației din Timiș.

De altfel, partidul organizează deja unele acțiuni chiar cu adresă pentru tineri. Marți, 30 iulie, urmează o nouă acțiune de curățenie în Complexul Studențesc, „PlusValoare”. Între orele 19.00 și 21.00, tinerii și nu numai sunt invitați să ajute la salubrizarea zonei campusului studențesc al Timișoarei. Revenind la înscrierile în organizația de tineret PLUS, acestea se pot face la adresa de e-mail comunicare.timis@plus.ro.