Așteptarea a luat sfârșit! Începe construirea sălii de sport din localitatea Doclin

sala de sport eliade tribune 620x400

Aproape un an i-a luat firmei care a câștigat licitația pentru construirea obiectivului sportiv să vină și să demareze investiția.

De trei zile au început lucrările la Doclin pentru construirea unei săli de sport, care va fi ridicată în centrul localității, la mică distanță de școala gimnazială. Firma care a câștigat licitația organizată de Compania Națională de Investiții (CNI), cea care și finanțează proiectul, este din Buzău și are la dispoziție 11 luni pentru a finaliza construcția. Lucrările ar fi trebuit demarate de multă vreme, însă constructorul s-a lăsat așteptat la Doclin aproape un an.

Viitoarea bază sportivă va avea o capacitate de 102 locuri în tribune, sală de fitness, vestiare, grupuri sanitare, suprafață de joc multifuncțională, după modelul celei construite pentru Colegiul Național „Mircea Eliade” din Reșița. Potrivit primarului Dănuț Oană, sala va deservi toate cele trei localitățile.

1000x200 dacus 02

„În sfârșit au început lucrările la sala de sport. Constructorul, ce-i drept, s-a lăsat așteptat. Se lucrează de trei zile, suntem la început. Sperăm să se mobilizeze și să finalizeze proiectul în 11 luni, astfel încât elevii noștri să se poată bucura de această investiție începând de anul viitor. Investiția se derulează prin CNI, noi le-am predat lor amplasamentul, urmând ca la final să-l primim înapoi.”, a explicat primarul comunei Doclin.

publicitate si promovare online banner maxagro