Asociația OncoHelp participă la Timotion pentru achiziționarea echipamentelor moderne de investigație medicală și de tratament!

Oxigenul este viață pentru pacienții OncoHelp! Asociația OncoHelp din Timișoara s-a înscris în cursa Timotion cu dorința de a aduna banii necesari proiectării și montării rețelei de oxigen medicinal în noua aripa a Centrului de Oncologie OncoHelp, unde va funcționa secția și ambulatoriul de radioterapie.

Valoarea totală a proiectului este de 115.285 lei, iar Asociația își propune ca prin înscrierea în cursa Timotion 2020 să adune suma de 78.000 lei. Diferența va fi acoperită din fondurile proprii ale Asociației OncoHelp din Timișoara, precum și din alte donații ale oamenilor sufletiști din comunitate.

Asociația OncoHelp construiește o nouă clădire în care va funcționa secția și ambulatoriul de radioterapie OncoHelp. Pentru a face față solicitărilor existente, a apărut necesitatea îmbunătățirii calității serviciilor de asistență medicală prin creșterea capacității de primire și tratare a pacienților. Acest lucru este posibil prin extinderea și dotarea spațiului existent cu echipamente moderne de investigație medicală și de tratament.

leader board 728 x 90 px

Asociația se înscrie pentru a doua oară în competiția Timotion, fiind puternic motivată în urma succesului pe care l-a înregistrat prin participarea la competiția Timotion 2019. În cursa Timotion din anul anterior, suma totală adunată a fost de 70.737 lei, în condițiile în care ținta propusă inițial a fost de 56.100 lei. Cu acești bani au fost achiziționate 18 seturi de mobilier de spital, cu 3 seturi mai mult decât s-a propus inițial prin participarea la Timotion 2019.

Apoi, în egală măsură, membrii Asociației OncolHelp își doresc să aducă alături de ei oameni frumoși, sufletiști, preocupați de binele semenilor aflați în suferință, care să îi ajute să construiască împreună șanse pentru cei care sunt bolnavi de cancer, care, grație tratamentului urmat, vor putea declara din proprie experiență: Există viață și după cancer!

Donațiile pot fi realizate atât de persoane fizice, cât și de persoane juridice, la următorul link: https://www.timotion.ro/proiecte-2020/oncohelp-oxigenul-este-viata-pentru-pacientii-oncohelp/#make-donation.

TIMOTION este un eveniment de alergare cu strângere de fonduri, organizat de Fundația Comunitară Timișoara, împreună cu Asociația Alergotura, care urmărește să inspire comunitatea locală pentru a sprijini și a se implica în proiecte în folosul comunității, dar și pentru a adopta un stil de viață sănătos, în care alergarea este o opțiune

Pentru informații suplimentare, persoanele interesate sunt rugate să folosească următoarele contacte: 0745 100 495, e-mail: valeriu.boruga@oncohelp.ro, persoană de contact: dr. Valeriu Borugă sau telefon 0756 034 333, e-mail: mirunavitcu@yahoo.com, persoană de contact: Miruna Vitcu.