Asigurare pe tot anul! Primăria Răcăşdia, pe plus după rectificarea bugetară

Administrația publică locală condusă de edilul Mirco Lechici nu-și mai face probleme în privința acoperirii cheltuielilor până la sfârșitul anului, suma care va fi repartizată de către Ministerul de Finanțe Primăriei Răcășdia, în urma rectificării bugetare, fiind mai mult decât suficientă pentru a ieși la liman.

Deși în comunitatea condusă de Lechici nu s-a pus niciodată problema salariilor restante în privința angajaților care fac parte dintr-o categorie cu prioritate: asistenții personali și persoanele cu dizabilități, totuși, primarul nu era convins că va reuși să acopere cheltuielile de personal, dar și sumele necesare pentru partea de cofinanțare a proiectelor până la sfârșitul acestui an fără o intervenție din partea politicienilor de la centru.

Astfel, în urma calculelor făcute de Guvernul Dăncilă, în prima ședință de după trecerea moțiunii, în bugetul local al Răcășdiei ar urma să fie virată suma de 213.000 de lei, sumă din care vor mai rămâne ceva bănuți în plus în urma acoperirii facturilor administrației publice locale, conform spuselor edilului-șef.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

„Cu cu acești bănuți închidem ultimul trimestru. Ne mai trebuiau 110.000 de lei. Deci numai bine cu ce am primit suntem asigurați pe tot anul, fără probleme”, a subliniat, pentru expressdebanat.ro, primarul comunei Răcășdia, Mirco Lechici.

publicitate si promovare online banner maxagro