Asfalt în Ţerova! Primarul Nelu Popa: Cele 6 cartiere aparţinătoare Reşiţei vor deveni locuri în care să-ţi doreşti să locuieşti!

Un reşiţean care locuieşte în Ţerova a ţinut să mulţumească, ieri, pe pagina sa de Facebook, primarului Nelu Popa pentru că, în sfârşit, cartierul aflat la periferia municipiului are drumul principal asfaltat. Edilul a fost pe fază şi i-a răspuns.

„Ăsta-i drumul Reșița-Țerova. Se toarnă al doilea strat, cel de rulare. Promisiunea primarului Popa Ioan a devenit realitate, semn că începem să intrăm în normalitate. Ca locuitor al Țerovei îi mulțumesc primarului dar și celorlalți oameni implicați care au muncit și s-au mișcat ireproșabil. Jos pălăria!!!“, a scris ieri Mihai Sprînceană, postând şi o fotografie de la faţa locului.

Undeva spre miezul nopţii, primarul Reşiţei a văzut postarea şi a comentat, la rându-i, pe pagina de Facebook a ţeroveanului.

celtic transilvania 1000x100px

„Cu drag , azi am fost să văd stadiul, pentru că primul strat mi-a dat emoţii, însă băieţii sunt meseriaşi şi sunt mândru de ei… sincer, cred că Ţerova, asemeni celorlalte 5 cartiere aparţinătoare vor deveni un loc în care să-ţi doreşti să locuieşti în linişte şi pace! P.S. În plus, mai creşti o hoară, mai pui un crump, o paradaisă şi nu te rogi de nima“, a răspuns primarul Nelu Popa.