Aruncate de propria mamă în iadul prostituției! Două minore au fost vândute pentru câteva sute de lei

Traficanți de minori, percheziționați de DIICOT Timișoara! Două minore din Uivar au fost salvate. Fata de 7 ani a fost vândută de propria mamă unuia dintre suspecți. Cealaltă fiică, de 16 ani, a fost forțată să întrețină relații sexuale cu 30 de bărbați pe zi.

Agenții DIICOT au efectuat șapte percheziții domiciliare la mai multe persoane suspectate de trafic cu minori și întreținere de acte sexuale cu minori. Din februarie 2018, mai multe persoane au constituit un grup infracțional care s-a specializat pe traficul cu persoane, prin exploatarea sexuală a tinerelor. Fetele erau amenințate și supuse violenței. Victimele erau selectate în funcție de situația materială și de cât de ușor puteau fi manipulate.

Vândute de propria mamă pentru câteva sute de lei!

Două surori, de 7 și 16 ani, au fost racolate de grupare. Cea mare provine dintr-o familie dezorganizată, monoparentală și cu un trai dificil. Conexiunea dintre fete este dată de mamă, care a plasat-o pe cea de 7 ani unuia dintre suspecți pentru bani în 2017. În urma abuzurilor, fata s-a ales cu disfuncții ginecologice. Fata cea mare a fost racolată în februarie 2018 de către un alt suspect și se pare că tot mama acesteia a vândut-o pentru 300 de lei.

La numai 16 ani, a fost forțată să întrețină relații sexuale cu peste 30 de clienți pe zi!

Dacă la început doar suspectul o abuza, s-a trecut la prostituție și forțarea fetei să întrețină relații sexuale cu diferiți indivizi din Uivar. Victima a fost ținută la locuința celui care a racolat-o. După două săptămâni, fata a fost trimisă în alt oraș și au găsit clienți prin intermediul anunțurilor postate în ziare locale și pe site-uri de profil. La Bistrița, victima a fost cazată la un hotel unde unul dintre suspecți a închiriat trei camere. Fata a fost instruită cum să vorbească în prezența clienților și a fost fotografiată în ipostaze pornografice pentru anunțurile online. Numărul clienților era de peste 30 pe zi și banii reveneau în totalitate grupării. Salvarea fetei a venit de la un client, căruia i-a mărturisit calvarul prin care trece și l-a implorat să o ajute să scape din iadul prostituției. Martorul a adăpostit-o la locuința proprie, de unde a fost preluată de către mama sa.

La sediul DIICOT vor fi duse 10 persoane la audiere. Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș și al jandarmilor din cadrul IJJ Timiș.