Artimon avertizează! Şoimii sunt răniți!

FC Caransebeş joacă sâmbătă, pe teren propriu, primul meci oficial în 2015, cu vecina de clasament, Şoimii Pâncota, echipă care a suferit în prima rundă a anului o înfrângere usturătoare, 0-4, acasă, cu Unirea Tărlungeni.

Optimismul i-a caracterizat astăzi pe gugulani la obişnuita conferinţă de presă organizată săptămânal de FC Caransebeş. Şoimii au fost jumuliţi de pene în primul meci al anului, astfel că mulţi s-ar grăbi poate să spună că elevii lui Alin Artimon vor avea o misiune foarte uşoară sâmbătă. Lucrurile nu stau însă deloc aşa în opinia tehnicianului. ,,Suntem înaintea startului, înaintea unui joc important, unui start pe care ni-l dorim reuşit, care să convingă pe toată lumea prin calitatea jocului şi prin rezultatul pe care trebuie să-l obţinem sâmbătă că perioada pe care am petrecut-o în pregătire am folosit-o util. Ne aşteaptă un joc dificil, cu o echipă rănită, care a pierdut un joc acasă şi care, cu siguranţă, nu va fi la acelaşi nivel de prestaţie ca în etapa trecută. Vom întâlni o echipă agresivă, care îşi va vinde scump pielea, care îşi propune să ia puncte la Caransebeş, care va arăta total diferit faţă de meciul trecut, pe care şi eu l-am văzut. Am încredere mare însă în jucătorii mei, ştiu cât am muncit, ştiu cât îşi doresc să obţină puncte şi să îşi realizeze obiectivele. Nu e un meci decisiv, dar lupta directă e importantă”, a declarat Artimon.

În faţa jurnaliştilor, Alin Artimon a fost însoţit de liderii celor trei grupuri din vestiarul gugulanilor: Goşa, căpitanul echipei, Dinu, liderul grupului jucătorilor sosiţi în iarnă, şi Artean, reprezentantul celor sub 21 de ani. „Cu siguranţă suntem deja o echipă şi ne dorim să câştigăm sâmbătă cele trei puncte”, a spus Goşa. „Primul meci tot timpul e mai greu, până intrăm în competiţie. Trebuie să fim atenţi la începutul de meci. Trebuie să ne impunem jocul, suntem obligaţi să câştigăm fiecare meci, mai ales acasă”, a comentat Ciprian Dinu. Artean nu a uitat nici acum eşecul usturător din tur, astfel că îşi doreşte, pe lângă puncte, şi revanşa în faţa arădenilor. „Ne aşteaptă un meci foarte greu, Pâncota ne-a administrat cea mai grea înfrângere în campionat şi ne dorim foarte mult să câştigăm. Ei au şi un uşor avantaj deoarece sunt deja la al doilea meci oficial”, a declarat mijlocaşul.