Armă introdusă ilegal în țară, găsită la Caransebeș

pistol

Două percheziții domiciliare la adresele a doi bărbați din Caransebeș au scos la iveală că dețineau fără drept o armă de autoapărare și muniție, pe care le-au introdus ilegal în stradă.

Polițiști de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Caraș-Severin, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș, au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară la adresele a 2 bărbați din Caransebeș, bănuiți de infracțiuni la regimul armelor și al munițiilor.

În urma activităților au fost ridicate o armă neletală de autoapărare, supusă autorizării, deținută fără drept, calibrul 8 mm, care ar fi fost achiziționată din străinătate și introdusă ilegal în țară în cursul anului trecut, precum și 4 cartușe calibrul 8 mm.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și contrabandă calificată.

La efectuarea perchezițiilor au participat polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/