Armă de vânătoare ascunsă în scorbura unui copac şi alte zeci de proiectile confecţionate artizanal, descoperite de poliţiştii cărăşeni

Nerespectarea regimului armelor și al munițiilor pare că a devenit un trend în Caraș-Severin! Imaginația celor care practică braconajul depășește orice limită! Scorbura unui copac, ascunzătoarea perfectă pentru o armă de vânătoare și muniția aferentă.

Weekendul trecut, duminică, 17 mai, în jurul orei 19.00, poliţişti de la Poliția Orașului Bocșa și Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Caraș-Severin au identificat și ridicat o armă de vânătoare confecționată artizanal, ascunsă în scorbura unui copac, într-o pădure de pe raza orașului Bocșa.

leader board 728 x 90 px

Tot în cursul zilei de ieri, în continuarea cercetărilor efectuate în cadrul unui dosar penal constituit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, poliţiştii au ridicat aproape 200 de proiectile și cartușe de vânătoare, o parte dintre ele posibil încărcate artizanal, un pat de pușcă, recipiente ce conțineau pulbere asemănătoare prafului de pușcă, precum și alte obiecte folosite la confecționarea cartușelor de vânătoare.

Din ancheta efectuată de polițiști a rezultat faptul că obiectele ar fi fost confecționate și deținute la domiciliul unui bărbat de 45 ani, din Bocșa, actualmente încarcerat în penitenciar, pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Întreaga cantitate de arme, proiectile, cartușe de vânătoare și celelalte obiecte, au fost ridicate de polițiști în vederea confiscării.