Asfalt proaspăt pe un drum județean din Caraș-Severin. Până la modernizarea pe bani europeni, lucrările de reparaţii vor viza alţi 9 kilometri

Direcția de Drumuri Județene Caraș-Severin vine cu o veste îmbucurătoare pentru localnicii din Comorâște și Doclin. Recent, lucrările de reparații, prin turnarea de covoare asfaltice, cu o grosime variabilă de aproximativ 6 cm au fost finalizate.

Lucrările de reparații pe DJ 572 vizează doar oferirea unor condiții cât de cât decente pentru cei care tranzitează drumul județean, varianta mai puțin costisitoare fiind luată în calcul până la aprobarea fondurilor europene necesare unor straie complet noi care vor putea fi dobândite prin lucrări de modernizare.

De asemenea, pe lista priorităților reprezentanților județeni din acest an se află și îmbunătățirea condițiilor de trafic pentru alți 9 km, printre tronsoanele de drum care vor fi supuse lucrărilor de reparaţii putându-se enumera: DN 58-Fizeș – 6 km, dar şi intravilanele localităților: Surducu Mare, Tirol, Brezon și Forotic – 3 km.

„Venim cu specificația că acestea reprezintă lucrări de reparații, o variantă mai puțin costisitoare, cu rolul de îmbunătățire a condițiilor de trafic până la aprobarea proiectului depus la ADR Vest pentru modernizarea tronsonului cuprins între localitățile Comorâște și Berzovia – proiect eligibil, aflat în continuare pe lista de rezervă”, au ținut să sublinieze cei de la Direcția de Drumuri Județene Caraș-Severin.