Argentina 2.75, Uruguay 1.87 și Cehia 1.70 – cele mai mari cote din lume, doar la Mozzart Bet

Avem parte de partide interesante astăzi, pentru care bookmakerii Mozzart Bet vă propun trei cote promoționale. Iată evenimentele!

Columbia – Argentina (mâine, ora 2:00) cota 2.75

Lupta pentru supremația în grupa de calificare sud-americană la Mondial continuă! Rămași la 4 puncte în spatele liderului Brazilia, argentinienii trag tare să recupereze diferența.

De partea cealaltă, columbienii, cu 7 puncte, sunt la egalitate cu locurile 4 și 5, Paraguay și Uruguay, însă se situează în afara locurilor care îi pot trimite în Qatar.

Două victorii pentru Argentina, una pentru Columbia și două egaluri este bilanțul ultimelor cinci întâlniri directe. Pentru victoria Argentinei, Mozzart Bet ne oferă o cotă de 2.75!

Venezuela – Uruguay (mâine, ora 1:30) cota 1.87

Uruguay continuă și ea cursa pentru calificarea la campionatul mondial din Qatar. Selecționata „La Celeste” ocupă momentan loc de baraj, însă e clar că Suarez și compania nu sunt mulțumiți cu această poziție.

Venezuela, pe de altă parte, ocupă penultima poziție, cu patru înfrângeri în ultimele cinci partide.

1000x100 casa brutarului

Pentru victoria Uruguayului, Mozzart Bet oferă cota 1.87!

Cehia – Albania (ora 21:15) cota 1.70

Test final pentru înainte de Euro 2020 pentru cehi, care au reușit să se califice dintr-o grupă în care au avut-o adversară pe Anglia. Albanezii vor trebui să se mulțumească, însă, doar cu privitul la televizor, la fel ca noi.

Interesant este faptul că cele două nu s-au mai întâlnit până acum în istorie!

O cotă de 1.70 ne așteaptă la Mozzart Bet pentru victoria Cehiei!

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.