Women Rally și Casa Auto Timișoara dau startul unei noi ediții pentru femeile curajoase

Motoare turate. Viteză. Adrenalină și frumusețe. Un nou spectacol pe patru roți este oferit de pasionatele de mașini în cadrul evenimentelor Campionatului Național Women Rally 2021.

Trei dintre marile orașe ale țării vor fi gazdele celui de-al patrulea sezon al competiției sportive pe patru roți dedicate femeilor. La Timișoara, București și Cluj-Napoca zeci de femei se vor întrece cu secundele la volanul mașinilor. „Trofeul Casa Auto Timișoara” deschide porțile primei etape din cadrul acestui eveniment ce va avea loc între 25 și 27 iunie. Mercedes-Benz, prin Casa Auto Timișoara, va pune la dispoziție și anul acesta mașina oficială în cadrul concursului, iar ambasadoarele Women Rally vor deține cele mai noi modele. Înscrierile se pot face până la data de 15 iunie pe site-ul www.womenrally.ro.

Participarea la eveniment va fi la fel ca la celelalte ediții. Doamnele care doresc să intre în competiție trebuie să dețină mașină personală, clasamentele fiind întocmite în funcție de capacitatea motorului și a gradului de modificare a mașinii validate de o comisie tehnică acreditată FRAS și se pot înscrie pe: www.womenrally.ro.

Clasa vehiculelor electrice va fi susținută anul acesta de către George – primul banking inteligent din România.

Suntem mândri și entuziaști că ne putem alătura prin George, primul banking inteligent din România, Campionatului Women Rally, un proiect care facilitează și valorifică implicarea femeilor în lumea fascinantă a motorsportului. Am ales clasa vehiculelor electrice pentru că privim cu încredere spre viitor și, asemenea lui George, ne place să-l construim de acum cu ajutorul tehnologiei. Ne aliniem astfel la start cu o comunitate tânără, creativă, elegantă, care îmbină într-un mod educativ pasiunea pentru sport cu tehnologia și protejarea mediului.”, a precizat Laura Mihăilă, șef departament Marketing BCR.

Bosch Car Service rămâne pe poziția de title sponsor al evenimentului organizat sub îndrumarea Federației Române de Automobilism Sportiv și continuă alături de Asociația Clubul Sportiv Women in Motorsport și Clubul Sportiv Savu Racing intervenția pentru încurajarea conducerii automobilului în condiții de siguranță.

Anul 2021 este un an special pentru Bosch Car Service, aceasta marchează aniversarea a 100 de ani de la înființarea primului parteneriat din sfera reparațiilor auto dintre firma Robert Bosch și service-ul auto numit Max Eisenmann & Co la acea vreme … ca atare, dorim să susținem Women Rally și în 2021 în semn de respect pentru prezența femeilor în rândul conducătorilor auto din România, punând la dispoziția organizatorilor și a concurentelor Women Rally – Bosch Car Service numeroase premii și beneficii cu ocazia împlinirii celor 100 de ani de existență Bosch Service. Adresăm de pe acum mult succes organizatorilor și invităm doamnele și domnișoarele dornice să își exprime îndemânarea la volan să se înscrie la acest eveniment unic în România. Satisfacția va fi garantată!”, a declarat Mircea Bela, directori de vânzări Robert Bosch SRL.

Cea de-a doua etapă va avea loc la București pe 3-5 septembrie și va purta numele de „Trofeul Enel-X”, iar mașina oficială va fi un BMW oferit de Auto Cobălcescu. Ultima etapă, însă nu cea din urmă se va desfășura la Cluj-Napoca, în perioada 1-3 octombrie, sub numele de „Trofeul Castrol”. Și aici, mașina oficială va fi oferită de Mercedes-Benz, prin RMB Inter Auto.

Concurentele vor avea la dispoziție cagule și căști de protecție, măști, dezinfectanți, cafea, răcoritoare și nenumărate surprize. Acestea pot fi însoțite pe tot parcursul concursului de un copilot.

Mai multe detalii despre evenimente sunt oferite pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/womenrally și Instagram @womenrally. ro

Autor: Iulia Vlad