Vești-bombă din Valea Domanului! Metalu´ în Liga 2, superantrenor pe bancă și patroni străini!

CSM Reșița a retrogradat în Liga 3 la capătul unui sezon dezamăgitor, dar în anturajul clubului se vorbește despre cu totul alte planuri!

Cristian Bobar, președintele clubului, și-a asumat partea sa de vină în eșecul suferit de rosso-neri și a preferat să vorbească mai puțin despre ceea ce va urma. A făcut-o, în schimb, primarul Reșiței, Nelu Popa, care a declarat că își dorește o promovare imediată, după numai un sezon petrecut în a treia scenă fotbalistică a țării. S-ar putea însă ca dorința să i se îndeplinească mult mai repede și CSM să joace și în viitoarea ediție de campionat tot în Liga 2. Farul Constanța e pe punctul de a fuziona cu Viitorul, la Astra situația e mai mult decât incertă, iar FC Hermannstadt e și ea în pragul desființării. Semne serioase de întrebare sunt legate și de viitorul echipei din comuna Recea. Practic, mai multe locuri în eșalonul secund sunt pe punctul de a se vacanta. CSM Reșița ar fi una dintre primele beneficiare. Surse apropiate clubului spun că, la această oră, rosso-nerii sunt mai aproape de Liga 2 decât de Liga 3.

O altă lovitură care ar putea avea loc în Valea Domanului vizează banca tehnică. Sunt zvonuri potrivit cărora Dan Alexa ar fi fost ofertat deja de Cristian Bobar și că discuțiile vor continua indiferent de liga în care va juca Reșița sezonul acesta. Și tot în anturajul clubului se mai vorbește în aceste zile despre ceva. Despre niște investitori străini care ar fi interesați să preia echipa finanțată în momentul de față de Primăria Reșița.

leader board 728 x 90 px

În toate acestea există cel puțin câte un sâmbure de adevăr. Președintele Bobar nu a negat nici posibilitatea continuării în Liga 3, nici discuțiile cu Dan Alexa, cum nu a infirmat nici interesul oamenilor de afaceri străini interesați să preia CSM Reșița. „Tot ce pot să vă spun deocamdată este că așteptăm. Așteptăm să vedem ce stabilește Federația, cum și în ce componență se vor disputa Ligile 2 și 3 în noul sezon, câte echipe vor fi, câte se înscriu și dacă se retrage vreuna, dacă se eliberează ceva locuri în Liga 2. Așteptăm ca totul să devină clar pentru a ști și noi cum și pentru ce ne pregătim. În rest, doar zvonuri, pe care nu vreau să le comentez!”, a spus Cristian Bobar pentru expressdebanat.ro.