Arestarea lui Ghiorghioni a întrerupt activitatea infracțională din Primăria Reşița! Timp de două luni!

explo 1000x200

Odată prins în flagrant cu banii destinați primarului Reșiței, Stelian Tăune a acceptat să joace un rol asemănător unui investigator sub acoperire, astfel că a scos o mulțime de lucruri de la Mihai Stepanescu, lucruri care demonstrează activitatea infracțională pe care acesta a avut-o la primărie!

La un moment dat, afaceristul i-a mărturisit Antoniei Șandru, prietenei lui Stepanescu, temerea că edilul ar putea fi urmărit, că ar putea avea probleme. Antonia a insistat să-i alunge temerile legate de atitudinea primarului, respectiv de intenţia acestuia de a duce până la capăt angajamentele asumate. În acest context, se arată în rechizitoriu, Antonia a făcut o prezentare mai amplă a modului în care procedează pentru a-i transmite primarului mesajele din partea „partenerilor” infracţionali ori a modului în care face ca sumele de bani primite cu titlu de foloase băneşti ale infracţiunii să ajungă de la ea în posesia lui Stepanescu.

În cadrul aceleiaşi întâlniri din data de 20 mai 2015, având în vedere că doar în urmă cu câteva zile fusese arestat pentru o infracţiune flagrantă de luare de mită vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Ionesie Ghiorghioni, Tăune i-a spus Antoniei că o bună bucată de timp el nu-l va mai contacta pe Stepanescu, fiindu-i teamă ca nu cumva activităţile infracţionale desfăşurate de acesta să fie în atenţia organelor de urmărire penală şi să nu fie supravegheat tehnic sediul Primăriei Reşiţa. Și așa a făcut! Numai că, la sfârşitul lunii iulie, începutul lunii august 2015, Tăune a fost contactat de către un apropiat al primarului, director în cadrul Primăriei Municipiului Reşiţa, care i-a transmis că trebuie să se deplaseze de urgenţă acolo, fără a-i preciza motivul. Era vorba tot despre contracte, lucrări şi şpagă!