Arest preventiv pentru bărbatul din Oțelu Roșu care a lovit un polițist

Bărbatul care a agresat un polițist în noaptea de 7 iunie pe raza orașului Oțelu Roșu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Ancheta continuă, punerea în mișcare a acțiunii penale reprezentând o etapă a procesului penal.

Inculpatul în vârstă de 40 de ani din Oțelu Roșu a fost reținut în 7 iunie pentru 24 de ore, după care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Reamintim că în noaptea de 7 iunie, în jurul orei 4.40, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștrandului din Oțelu Roșu din direcția strada Baia către zona de agrement Gura Jgheabului, inculpatul nu a respectat semnalul regulamentar de oprire al unui agent de poliție, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a accelerat mașina și s-a îndreptat către polițist cu intenția de a-l lovi, după care a coborât din mașină și s-a deplasat către agentul de poliție căruia i-a adresat cuvinte jignitoare și l-a lovit în zona feței. Bărbatul nu s-a lăsat, s-a întors către al doilea agent de poliție, a încercat să-l prindă adresându-i și acestuia cuvinte jignitoare și, văzând că nu a reușit să ajungă la el, s-a întors la primul polițist lovindu-l din nou peste față.

leader board 728 x 90 px

Judecătoria Caransebeș a admis propunerea de arestare preventivă a inculpatului S.M. și ancheta continuă.