Aranjamente florale impresionante la Iulius Town Timișoara

Festivalul Artei Florale timisoara
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Grădina Iulius Town Timișoara este îmbrăcată în flori. Timișorenii și-au făcut poze cu aranjamentele impresionante, pline de culoare și parfum.

Festivalul Artei Florale de la Iulius Town Timișoara a adunat mulți vizitatori. Aceștia au admirat cele mai neobișnuite aranjamente, de la păpuși la dragoni sau… portbagaje de mașini înflorate.

fetival flori timisoara iulius town

Florall Fest a ajuns la a doua ediție. Evenimentul are ca temă „Scene și personaje din literatura universală: Inspirație pentru Educație”. Artiștii participanți au realizat aranjamente speciale, având ca inspirație opere clasice ale literaturii și flori spectaculoase.

Festivalul continuă și în ultima zi de weekend. Zâna Florilor va fi prezentă la Florall și se va întâlni cu cei mici, duminică, de la ora 11.00. se vor organiza și ateliere de realizare a coșulețelor și buchetelor din flori.

Ca și anul trecut, Casa Auto Timișoara este partenerul special de nădejde al evenimentului. Vizitatorii vor putea admira cele 13 autoturisme expuse în tot parcul, care vor avea în centrul atenției un Mustang, personalizat și decorat cu flori, vedeta expoziției, ce va fi și încadrat în ramă foto decorată cu flori.

fetival flori timisoara iulius town

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
publicitate in Stiri de Timisoara si Resita gif card de energie dacus 1000x100

De asemenea, pentru Mercedes, Andrei Bindea vine cu 101 trandafiri roșii de 120 cm lungime, într-un buchet simplu, dar impresionant și extrem de elegant – din povestea „Marele Gasby”.

Vor fi expuse cele mai noi modele, 3 Hyundai, 6 Mercedes-Benz și  3 autoturisme Ford, iar consultanții de vânzări ai Casei Auto Timișoara vă vor sta la dispoziție cu toate detaliile despre autoturisme.

fetival flori timisoara iulius town

Aranjamente florale inedite la Iulus Town…

fetival flori timisoara iulius town fetival flori timisoara iulius town fetival flori timisoara iulius town

 

 

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/